12 Realms-Ancestor Legacy

La inceputul acestei saptamani cei de la Mage Company au lansat o noua campanie pe platforma de finantare Kickstarter pentru 12 Realms: Ancestors Legacy, continuarea jocului cu miniaturi 12 Realms.

12 Realms: Ancestors Legacy aduce noi aventuri in lumea fantastica imaginata de designerul Ingazio Corrao si 4 noi taramuri: Kievan Empire, Golden Caliphate, Olympia si Nile Valley. Ruslan, Prince Ivan, Sinbad, Andromeda, alalaturi de ceilalti eroi isi vor uni inca o data fortele pentru a lupta impotriva lui Marid, Sobek si Anubis, dar si impotriva vechilor Lorzi ai Intunericului!

Pe langa miniaturile superb pictate, aceasta extensie va aduce un stil de joc diferit cu ajutorul unor Intrigi ce vor aduce o poveste noua si vor mari semnificativ dificultatea jocului. Numarul deciziilor pe care le vor lua jucatorii va creste considerabil. Pe langa faptul ca de acum se poate juca folosind 6 taramuri, a fost crescut si numarul de jucatori ce pot lua parte la o sesiune de joc: 7 eroi.

Pe langa publicarea editiei noi a jocului 12 Realms, va fi tiparita si varianta de baza ce a suferit mai multe modificari: miniaturile nepictate vor avea bazele lipite, a fost adaugat un sumar al regulilor si recomandari de combinare a variantelor de joc, iar regulamentul a fost imbunatatit. Cei care au prima varianta a jocului (prezentata aici) si vor sustine proiectul, vor primi gratuit un kit pentru prima editie (carti de joc si regulament).12 Realms-Ancestor Legacy_2

kievan empire art

square cards


In mai putin de o zi s-a strans suma de 40.000 de dolari ceruta pentru finantarea cu succes a proiectului, in prezent deblocandu-se diferite nivele ce aduc elemente noi.

Pentru mai multe detalii sau daca vreti sa sustineti proiectul 12 Realms: Ancestors Legacy, folositi link-ul de mai jos: