4 ani! Da, 4 ani! Nici mie nu imi vine sa cred ca timp de 4 ani de zile am respirat, mancat si visat board games pentru acest blog.

Ne-am straduit sa oferim cele mai proaspete stiri despre lansari nationale sau internationale de jocuri, sa participam si sa scriem despre cat mai multe evenimente din tara si de peste hotare. Si se pare ca facem treaba buna, tot mai multa lume afla despre aceste jocuri si este interesata sa afle cat mai multe informatii.

Asa cum v-am obisnuit si in celelalte articole aniversare(1 an, 2 ani, 3 ani), am tras linie si am incercat sa vedem daca am mai crescut. Astfel, in ultimul an, ne putem mandri cu:
– peste 430 de articole publicate;
152.341 vizite;
100.378 vizitatori unici, 65,3% fiind vizitatori noi;
366.467 vizualizari ale paginilor;
– cei mai multi vizitatori unici intr-o singura zi, 834, in 3 ianuarie 2013;
– surse de trafic: 68.1% Vizitatori din motoarele de cautare, 21,5% Vizitatori adusi de link-uri de pe alte site-uri, 8,3% Accesare directa si 2,1% Alte surse.

Nu stiu daca inseamna mult sau putin pentru un blog de nisa, dar tendinta ascendenta ne motiveaza sa mergem mai departe si sa promovam acest fenomen in Romania. Iar fiecare comentariu primit de la voi la articole mai vechi sau mai noi, ne bucura si ne rasplateste munca depusa.

Va multumim ca sunteti alaturi de noi!
Echipa BoardGames BLOG