Familiile din Westeros lupta pentru castigarea tronului de fier. Totusi, peninsula nu este zguduita de razboaie sangeroase si violente rasturnari de situatie. Luptele se duc din culise, prin intimidari, tradari si multa politica. Itele puterii sunt incurcate, insa, doar una dintre familii o sa reuseasca sa stapaneasca tronul.

Esti la carma destinelor uneia dintre familii. Cine va fi invingatorul???


Red Goblin iti ofera doua sanse sa iti dovedesti abilitatile.

Sambata, 15 septembrie 2012, de la ora 11:00, un concurs de A Game of Thrones LCG in format Standard. Se va juca cu deckuri si plot cards din Coreset (x3) si din toate cele 6 extensii Deluxe. Acest concurs este deschis pentru 4-12 jucatori si se va juca 1 vs. 1. Inscrierile se pot face direct pe pagina de web a concursului unde vei putea gasi si mai multe detalii cu privire la reguli, taxe de participare si premii.


(apasa pe poza pentru detalii si inscriere)


Insa, daca te simti mai viteaz, mai inarmat si mai bine pregatit, incearca ceva pe masura ta!

Duminica, 16 septembrie 2012, de la ora 11:00, un concurs de A Game of Thrones LCG in format Extended. Se va juca cu deckuri si plot cards din Coreset (x3) si din toate cele 6 extensii Deluxe, dar si cu cartile din 3 cicluri de Chapter packs la alegere. Lupta va fi mai dificila si mizele mai mari, concursul fiind deschis pentru minim 8-12 jucatori, deci si potentialul fond de premii mai mare. Concursul se va juca tot 1 vs. 1, tot in sistem swiss piramidal cu finala si semifinala. Inscrierile se pot face direct pe pagina de web a concursului unde vei putea gasi si mai multe detalii cu privire la reguli, taxe de participare si premii.


(apasa pe poza pentru detalii si inscriere)


Echipa Red Goblin