Baietii de la Red Goblin ne-au dat teme pentru acasa. Avem termen 2-3 saptamani sa invatam sa jucam board game-ul Agricola si sa ne spunem cu degetelele noastre parerea noastra proprie si personala care este a noastra … care este … in almanahe…(Oare se putea mari pleonasmul compus intr-un mod mai complex si mai alambicat si mai … si mai … ????).

Nu este chiar o tema pentru acasa… cu lucrari de verificare, note, calificative si teza la sfarsit de semestru. Vrem sa vedem ce este cu acest joc atat de apreciat in afara. Regulamentul in limba romana il avem deja datorita lui Claudiu Tiberiu Apostol, mai trebuie doar sa il studiem in amanunt si sa il folosim in practica.

La o prima vedere sunt multe componente in cutie, cutie ce nu este chiar asa de usoara. Nu sunt chestii de plastic “Made in China“… sunt elemente din lemn, carti si table de joc. Din cate am inteles, extensia vine cu animale in miniatura: oi, porci si alte animale “agricole”.

Asa ca, in urmatoarele 2-3 saptamani, BoardGames Blog a intrat in sesiune de studiu, Agricola – The Board Game.  O sa va tinem la curent cu informatiile dobandite in aceasta perioada de studiu si cu ce strategii de castig o sa elaboram 🙂 .

Astept sugestii, sfaturi legate de acest joc in comentarii. 😀