alcatraz-box-good

Cei de la Ideal Board Games ne-au anuntat ca familia jocurilor de societate in limba romana a primit inca un membru: Alcatraz: Tapul ispasitor.


Alcatraz: Tapul ispasitor este un joc de societate cooperativ pentru 3-4 jucatori care utilizeaza un mecanism interesant (un tradator – tapul ispasitor). Jucatorii conlucreaza pentru a evada din legendara inchisoare. Ei stiu de la inceput ca o persoana trebuie sa ramana in inchisoare, conform planului, ca tap ispasitor. Cine va fi acela? Cel mai inutil jucator. Si nu vreti sa fiti acela!

Un joc de loialitati conflictuale incepe. In Alcatraz: Tapul ispasitor nu faci ceea ce e mai bine pentru grup – faci tot ce poti pentru a fi indispensabil. Asta inseamna ca in fiecare runda vei blufa, spiona, jefui alti jucatori, ii vei trada si santaja. Dar daca esti prea lent in indeplinirea sarcinilor, gardienii iti vor descoperi planul – asa ca fiecare dintre voi isi va servi timpul in inchisoare.

Alcatraz: Tapul ispasitor va va oferi o dinamica neobisnuita fata de alte jocuri si un real sentiment de conspiratie in inchisoare. Datorita tablei de joc modulare compusa din planse cu locatii fata-verso, fiecare joc va fi diferit.


alcatraz-joc-desfasurat


Alcatraz: Tapul ispasitor se poate achizitiona din magazinele de specialitate.