In cadrul targului Spiel 2013 (cel mai mare eveniment de profil din Europa), impreuna cu Lucian Pleianu si Mihai Ungureanu (membri in juriul Jocul Anului in Romania), am inmanat in mod oficial trofeele si placheta Jocul Anului in Romania 2012.

Joi, 24.10.2013, ne-am intalnit cu Daniele Tascini si Simone Luciani, cei doi designeri ai jocului Tzolk’in: The Mayan Calendar, pentru a le da trofeul Jocul Anului in Romania pentru Avansati 2012. Cu aceasta ocazie am aflat si ca, pe moment, nu mai lucreaza la nicio extensie pentru Tzolk’in. Pentru anul viitor, au 5 prototipuri de jocuri mai usoare, de familie si de petrecere.

De la stanga la dreapta: Mihai Ungureanu, Lucian Pleianu, Simone Luciani, Daniele Tascini, Costin Manolescu


Vineri, 25.10.2013, am inceput dimineata cu inmanarea plachetei cu mentiunea din partea juriului: Urzeala Tronurilor, jocul pe tabla – Cel mai bun joc in limba romana 2012. Placheta a fost inmanata lui András Tánczos, manager SC Lineart SRL (Cutia.ro).

De la stanga la dreapta: Mihai Ungureanu, Lucian Pleianu, András Tánczos, Costin Manolescu


Ziua de vineri s-a incheiat cu inmanarea trofeului Star Wars: X-Wing Miniatures Game – Jocul Anului in Romania pentru Incepatori 2012. Pentru acest lucru ne-am intalnit cu John Grams, Senior VP Business Development in cadrul companiei Fantasy Flight Games.

De la stanga la dreapta: Costin Manolescu, John Grams, Mihai Ungureanu, Lucian Pleianu


Multumim tuturor celor care sustin proiectul Jocul Anului in Romania si care au propus / nominalizat jocuri in faza de nominalizare! Ne bazam pe voi si anul viitor!