Cei de la MAGE Company ne-au anuntat ca au terminat de realizat jocul Amityville Project: Phobos, dupa un an intreg de schimbari si testari.

Actiunea din joc se petrece in anii 1960 in orasul Amityville si povestea acestuia este despre un experiment foarte ciudat realizat Sindicat, o organizatie intunecata formata din criminali, oameni de stiinta si paraziti ai societatii.

Amityville Project: Phobos este prima parte a acestei lumi si va fi lansat pe platforma Kickstarter incepand cu data de 1 septembrie 2013. Personajul principal este Ed Sullivan care incearca sa rezolve misterul Sindicatului si sa-ii demaste planurile negre. Un dispozitiv capabil sa reformeze mintea oamenilor si sa ii transforme in animale de laborator este inceputul acestui mister numit Phobos. Oare va putea detectivul sa prinda Sindicatul in capcana?Phobos este un joc cu miniaturi interactiv, Horror si competitiv pentru 2-4 persoane. Este timpul sa iti traiesti cel mai infricosator cosmar unde Frica este singurul tau zeu!

Pentru a vedea daca acest joc este pe gustul vostru, puteti descarca si incerca versiunea Print & Play incarcata aici. Pe aceeasi pagina veti gasi si descarca partea a doua a proiectului – Amityville Project: Lethargos.

Mai jos aveti cateva poze cu superbele miniaturi pictate ale jocului Amityville Project: Phobos. Enjoy!