Desi nu planuisem nimik in prealabil, desi pretenu Costy nu-si arata nici cel mai mic interes pentru a juca ceva in weekend, iata ca pana la urma, pe la noi s-a  prezentat pretenu Mr_romiq de pe blog insotit de a sa consoarta si de cel mai bun prieten… Arkham Horror.

Dintre noi toti cei cinci, subsemnatul, Costy, CarmenMr_romiq si consoartaMr_romiq era singurul care avea intr-adevar habar cu ce se mananca jocul si drept dovada, el a fost povestitorul pe toata durata gameplay-ului.

La inceput, desi am adus Railroad Tycoon si Risk cu mine, pentru ca Arkham Horror nu ma prea tenta, am oscilat in a lua parte la degringolada sau nu. Pana la urma m-am bagat, cu tot ce am avut eu mai bun. Dupa un setup ca la carte, o tona de floricele cu tot felul de E-uri, si foarte multa bere, am inceput sa jucam. Pe toate fronturile ceata deplina, doar pe la tovarasu Mr_romiq fruntea era descretita.

Desi pe Carmen o stiu de ceva timp, nu era foarte greu sa-mi dau seama ca nu gusta jocul deloc. Costy, amator mare de invingere, enervant cum il stiu, le rupea pe tot felu de intrebari legate de joc. Mr_romiq dadea din gura, consoarta linistita, eu panicat total. Sufeream de o lene si o nepasare ucigatoare, care s-au accentuat in momentul in care Mr_romiq a scos jocul. Si dai si joaca, Mr_romiq explica in draci, Costy… caravana de intrebari, Carmen cu rupere de orice si eu.

Jucam, invatam, il ascultam pe Mr_romiq experimentam, una peste alta interesant. Si uite asa se face de 18:30 si nu stiu cum mama dracu am castigat.

Per ansamblu Arkham Horror e un joc captivant, in care strategia si riscul fac cea mai buna echipa. O grafica buna si o calitate a pieselor mobile este exact ceea ce veti gasi in cutie.

Deci, daca sunteti sau nu amatorii acestui stil, incercati totusi daca aveti ocazia Arkham Horror. Mai jos aveti si o galerie foto cu momente din joc si componentele acestuia.