Daca ieri va povesteam despre standul celor de la Catan.ro si al celor de Hobby Games, astazi o sa vorbim cate ceva despre  ActionFigure.ro si GameSStop.

ActionFigure.ro aduce in Romania miniaturi cu eroi din filme sau jocuri. Destul de interesante miniaturile/figurinele. Asta doar daca esti pasionat de asa ceva. Nu pot spune foarte multe despre acest domeniu, dar cum o poza face cat 1000 de cuvinte, va las in continuare cu Galeria Foto de mai jos.

Standul celor de la GameSStop este dedicat unui fenomen ce este cunoscut in toata lumea: Magic: The Gathering . La stand l-am gasit pe K’shu, de la Pub63. Din ce am inteles de la el, in fiecare saptamana se desfasoara evenimente dedicate Magic: The Gathering in aceasta locatie. O sa incercam in weekend sa ne intalnim acolo pentru un joc ceva. Urmariti pe forum despre aceasta intalnire pe luna Februarie. Mai jos, cateva poze de la stand.

Multumim pentru initiativa Stud-Life.ro si TheGathering.ro . Speram sa vedem cat mai multe evenimente de acest gen, cat mai des si cat mai multe.