Pentru cei care au Regele din Tokyo, Lex Hobby Store pune la bataie un exemplar din cea mai noua extensie a jocului: Halloween!


Ce trebuie sa faci?

Pentru a intra in concursul ce se va desfasura in perioada 22 – 28 octombrie 2013, tot ce trebuie sa faci este:

1. Sa iti faci o poza cu tine si prietenii tai jucand Regele din Tokyo. In poza trebuie sa se vada neaparat si cutia jocului (coperta). Poza o poti incarca fie pe pagina de Facebook Lex Hobby Store , fie sa folosesti un serviciu gratuit de incarcat/gazduit poze(de ex. www.imgur.com, usor de folosit, nu necesita cont).

2. Sa ne spui printr-un comentariu la acest articol cum ai traduce in limba romana numele extensiei “Power UP”, alaturi de link-ul cu poza ta incarcata anterior.


Perioada de desfasurare

Perioada de desfasurare a concursului este incepand din acest moment si pana pe 28 octombrie 2013, ora 23:59. Astfel, de Halloween, pe 31 octombrie 2013, te vei putea bucura impreuna cu prietenii tai de extensia Regele din Tokyo – Halloween.

Castigatorul extensiei va fi ales prin tragere la sorti de catre Alex de la Lex Hobby Store pe baza tuturor comentariilor valide(poza si traducere) primite la acest articol in perioada 22 – 28 octombrie 2013.


Atentie!
1. Partenerii BoardGames BLOG si Lex Hobby Store nu pot participa la acest concurs.
2. In perioada 23-27 octombrie 2013 noi o sa fim plecati la targul Spiel 2013 si vom avea acces limitat la net, comentariile se vor aproba mai greu.


Daca aveti nelamuriri, nu ezitati sa ne contactati!

Succes si spor la joaca!