Au fost anuntati castigatorii premiului International Gamers Awards 2010, categoria Strategie Generala, pentru cele 2 sectiuni: Multi-Player si 2-Player.

Daca vreti sa vedeti ce jocuri au fost nominalizate pentru cele doua sectiuni, aveti lista completa aici .

Sectiunea Multi-Player

AGE OF INDUSTRY

La sectiunea Multi-Player, premiul merge pentru Age of Industry, creatia designerului englez Martin Wallace si publicat de editurile Treefrog Games si Mayfair Games. In aceasta versiune mai usoara a celebrului joc Brass, jucatorii sunt magnati in zilele de inceput ale Revolutiei industriale, o vreme in care mesterii traditionali erau inlocuiti de masinarii cu aburi. Jucatorii investesc in productia de materie prima, in producerea bunurilor si in retelele de transport necesare interconectarii acestora. Acesta este al doilea premiu International Gamers Awards pentru Wallace si primul pentru Treefrog si Mayfair.

Sectiunea 2-Player

CAMPAIGN MANAGER 2008

In sectiunea Doi Jucatori, premiul merge pentru Campaign Manager 2008, joc realizat de echipa Christian Leonhard si Jason Matthews, fiind publicat de Z-Man Games. Jucatorii sunt manageri de campanie in alegerile prezidentiale din 2008 (SUA). Jucatorii se lupta sa influenteze statele critice, in timp ce tintesc circumscriptiile cheie si incearca sa identifice probleme cheie din state. Va domina McCain dezbaterea despre siguranta nationala, sau Obama poate miza pe temerile populatiei asupra economiei? Ca manager al campaniei nationala prezidentiala te vei identifica fie cu drumul spre Casa Alba, fie cu drumul spre irelevanta. Leonhard si Matthews au castigat premiul International Gamers Awards in 2008 pentru 1960: The Making of the President, in timp ce Matthews a mai castigat in 2006 cu Twilight Struggle. Acesta este al treilea premiu International Gamers Awards pentru Z-Man Games .