Au fost anuntati castigatorii premiilor Mensa Mind Games 2011. Din 58 de jocuri nominalizate (din pacate pe site-ul oficial nu a fost postata lista acestora), au fost alese 5 jocuri finaliste:

InStructures

Un joc de societate interesant scos de editura Jane’s Games in care trebuie sa construiesti tot felul de stucturi abstracte cu ajutorul unor piese de lemn.

Pastiche

Exploreaza picturile, paletele si trecutul artistilor in acest joc pentru intreaga familie unic si antrenant editat de Gryphon Games.

Pirate versus Pirate

Piratii au descoperit o insula plina cu comori; cucereste insula capturand aur si argint, sau prin eliminarea celorlalti pirati inamici. Acest joc de societate este scos de editura Out of the Box Publishing.

Stomple

Intrece adversarii prin indepartarea margelelor lor inainte ca ale tale sa fie inlaturate. Acest joc de societate este scos de editura GaZima Games.

Uncle Chestnut’s Table Gype

Este un joc abstract de strategie in care trebuie sa-ti duci piesele tale pe latura opusa, putand sa sara peste piesele adversarului. Jocul Uncle Chestnut’s Table Gype este scos de editura Eternal Revolution.