Se pare ca nu doar la Tirgu Mures s-a intalnit multa lume la o seara de boardgames, la Oradea a avut loc prima incercare de a aduna lumea din oras pentru popularizarea jocurilor de societate. Despre intalnirea de la Tirgu Mures am scris aici .

Evenimentul a fost organizat de Daniel Tivadar, Bogdan Bocse si Anca Popa. Dupa ce au postat anuntul pe Facebook, la numai doua zile au fost nevoiti sa anunte ca evenimentul este SOLD OUT, locatia aleasa putand sa gazduiasca doar 30 de oameni.

Pentru cei din Oradea, intalnirea a avut joc in J’aime Café, str. George Enescu nr. 5 si s-a desfasurat sub sloganul “J’aime jouer au J’aime Café!”. La eveniment au participat aproximativ 40 de oameni. Au venit foarte multi care nu auzisera nici macar de Catan, dar toata lumea a fost super incantata.

Organizatorii au considerat ca pentru inceput este ok Catan-ul, urmand ca la urmatoarele intalniri sa initieze lumea si in alte jocuri, anul viitor eventual sa organizeze faze regionale de Carcassonne si Catan si la Oradea.

Mai jos aveti cateva poze de la intalnire facute de Daniel Tivadar si Bogdan Bocse.