Luna Decembrie iti aduce noi seri tematice in timpul saptamanii la sala de joaca Creative Board Gaming de pe B-dul Unirii, nr. 14, Bucuresti.

Luni jucam Dixit si Activity Original, Marti te invitam la Saboteur 2 si Bang! The Bullet!, Miercuri ne infruntam la Magic the Gathering, Joi e seara Carcassonne iar Vineri ne destindem cu celebrul Colonistii din Catan.

Serile tematice incep la ora 19:00 si dureaza 2 ore. Taxa de participare este de 5 lei/persoana, cu exceptia zilei de vineri, cand este 10 lei/persoana si programul este de la 19:00 la 22:00.

Week-end-ul acesta (14-15 Decembrie) te invitam la sala de joaca CBG pentru patru evenimente pe gustul tau.

 

Sambata, incepand cu ora 14, avem Concursul Regele din Tokyo, care va fi format din 4 runde cu timp maxim de 1 ora. Taxa de participare este de 25 lei/persoana, sunt 20 de locuri disponibile si, in functie de numarul de participanti, premiile vor fi acordate in felul urmator:
1-8 jucatori:       Va fi premiat locul 1 (valoarea premiului: 145 lei)
9-15 jucatori:    Vor fi premiate primele 3 locuri (valoarea premiilor: 255 lei)
16-20 jucatori:   Vor fi premiate primele 5 locuri (valoarea premiilor: 425 lei) – in acest caz, locurile 2, 3 si 4 vor fi acordate de catre partenerul nostru oficial: www.lexshop.ro

 

Duminica, incepand cu ora 14:30, ne distram la Concursul Colonistii din Catan, la care vor fi 3 runde a cate 75 minute. Taxa de participare este de 20 lei/persoana, sunt 20 de locuri disponibile iar primii 3 castigatori vor primii premii din partea CBG si a partenerului oficial al acestei competitii: Ideal Board Games. Valoarea totala a premiilor este de 345 lei.

Tot duminica, incepand cu ora 14, avem doua sesiuni de Dungeons and Dragons (Dnd). Una este un eveniment de Pathfinder Society, la care sunt 6 locuri disponibile iar aventura jucata va fi Among the Living. Cea de-a doua sesiune este un Encounter de Dnd versiunea 4.0, la care sunt 5 locuri disponibile iar aventura va fi Beyond the Crystal Cave. La ambele evenimente va asteapta cate un Dungeon Master experimentat, care va explica regulile si va organiza aventura.  Taxa de participare la oricare dintre sesiuni este de 15 lei/persoana (cu o racoritoare inclusa).

 

Inscrierea se face la 0736465213 sau pe contact@cbgshop.ro. Mai multe detalii pe site sau pe pagina de Facebook.

Va asteptam!