Pe langa Serile Tematice din fiecare zi a saptamanii (detalii aici), in weekend-ul 16-17 noiembrie 2013 esti invitat la sala de joaca Creative Board Gaming (CBG) de pe B-dul Unirii, nr. 14, Bucuresti, pentru patru evenimente pe placul tau.


Sambata vor avea loc mult cunoscutele si apreciatele sesiuni de Dungeons and Dragons (DND). Incepand cu ora 14:00 poti veni fie la DND versiunea 4.0 (aventura Beyond the Crystal Cave), fie la DND versiunea Pathfinder Society (aventura Murder on the Silken Caravan). Sunt cate 5 locuri disponibile iar taxa de participare este 15 lei/persoana (cu o racoritoare inclusa). Ambele evenimente se vor termina la 18:30, iar regulile vor fi explicate la inceputul jocului (daca este nevoie).


Duminica sarbatorim Puzzle Day, zi in care vor avea loc doua concursuri de puzzle: unul individual si unul pe echipe. Primul concurs este cel individual: va incepe la ora 14, vei avea 2 ore la dispozitie pentru a rezolva un puzzle de 120 de piese, vei pleca acasa cu puzzle-ul la care ai lucrat indiferent de locul ocupat in concurs iar primele trei locuri vor primi si premii in valoare de 380 lei. Taxa de participare este de 30 lei/persoana.

Cel de-al doilea concurs este cel pe echipe: va incepe la ora 17, vii cu inca un prieten, veti avea 2 ore la dispozitie pentru a rezolva un puzzle de 260 piese, veti pleca acasa cu puzzle-ul la care ati lucrat indiferent de locul ocupat in concurs, iar primele trei locuri vor primi premii in valoare de 420 lei. Taxa de participare este de 50/echipa.
Taxa de participare include prezenta la un singur concurs de puzzle. Daca doresti sa participi la amandoua, vei achita taxa de doua ori – dar te vei alege cu 2 puzze-uri si cu doua sanse de a fi premiat.

Inscrierile la oricare dintre evenimente se fac la 0736.465.213 sau pe contact@cbgshop.ro. Taxa de participare se achita in ziua evenimentului. Mai multe detalii gasesti pe site sau pe pagina de Facebook.

Va asteptam!