Duminica, 13.10.2013, incepand cu ora 13, Creative Board Gaming (CBG) te invita la sala de joaca de pe B-dul Unirii, nr 14, Bucuresti, pentru doua sesiuni de Dungeons and Dragons.



Prima este un encounter de Dungeons and Dragons versiunea 4.0 din aventura Lost Crown of Neverwinter. Taxa de participare este de 15 lei/persoana (cu o racoritoare inclusa) si sunt 6 locuri disponibile.



Cel de-al doilea eveniment este o sesiune de Pathfinder Society Role Playing Game, aventura Murder on the Silken Caravan. Taxa de participare este de tot 15 lei/persoana (cu o racoritoare inclusa) si sunt 6 locuri disponibile.

Aceste doua sesiuni de Dungeons and Dragons se imbina cu cele cele doua evenimente din Universul A Game of Thrones pe care ti le-a pregatit echipa CBG: Concursul Urzeala Tronurilor Board Game de sambata si Evenimentul pentru Incepatori Agot LCG de duminica.

Te poti inscrie la oricare dintre evenimente la 0736 465 213 sau pe contact@cbgshop.ro. Mai mult informatii poti vedea pe site sau pe pagina de Facebook.

Va asteptam,
Echipa CBG