Daca anul trecut va prezentam Exodus: Proxima Centauri si Wild Fun West, in continuare va vom prezenta cateva din surprizele pregatite de cei de la NSKN Legendary Games pentru Spiel’ 2013.

Pe langa un stand ce va avea o suprafata de 4 ori mai mare ca anul trecut si va fi pozitionat in Hala 1, la numarul G140, romanii nostri vor promova versiunea revizuita a jocului Exodus: Proxima Centauri. Aceasta versiune noua se inscrie in noua abordare a editurii – “Less is more” – abordare venita ca urmare a experientei dobandite si mai ales a succesului jocului Exodus. Personal, chiar sunt curios sa vad aceasta versiune, mai ales ca jocul este foarte bun, singurul minus fiind calitatea slaba a componentelor, dar peste care se trecea usor odata ce te-ai pus la masa de joc.

Vor avea si 3 titluri noi, jocuri ce se vor a fi lansate in 2014. Acestea vor putea fi jucate sub forma de prototip, cei interesati trebuind sa astepte lansarea din 2014:


Praetor: un joc pentru 2-5 jucatori a carui actiune are loc in Imperiul Roman, construit in jurul mecanicilor de Plasare jetoane si Plasare muncitori. Impresii asupra prototipului aveti aici;


W – The Board Game: un joc despre politicile moderne pentru 2 jucatori, bazat pe mecanicile de control Zonal si Managementul mainii de carti. Impresii asupra prototipului aveti aici;


Perfect Storm: un joc despre Comert, Managementul riscului si pescuit in apele periculoase ale Alaskai.

Daca ajungeti si voi in Essen, Germania, la targul Spiel’ 2013 (24-27 octombrie 2013), nu uitati sa treceti pe la standul G140 din Hala 1 si sa incercati aceste jocuri! Eu de abia astept sa le vad pe toate 4 pe mesele de joc!