Checkpoint-Club si magazin de board games in Cluj 2

Cosmin Achim si Raul Racolta s-au gandit sa vina in sprijinul comunitatii de jucatori din Cluj si au deschis un club/magazin de board games: Checkpoint.

Cum a luat nastere ideea de Checkpoint? Cosmin ne povesteste:

“Multi dintre noi avem printre numeroasele pasiuni si jocurile de societate, insa in mod tragic, nu avem un loc dedicat unde sa ne intalnim in mod regulat si sa ne bucuram intr-o ambianta placuta de jocurile favorite.

Ideea a luat nastere din momentul in care, avand in vedere ca inca de anul trecut(2014), nu a existat un asemenea loc in Cluj, intr-o dimineata foarte friguroasa de decembrie, povestind despre cu totul alt subiect, am ajuns la concluzia ca impreuna am putea face ceva minunat pentru jucatorii din oras.

Fiind noi insine jucatori pasionati, am deliberat foarte repede ca ceva trebuia facut pe tema asta.

Ne doream un loc central, frumos amenajat, unde sa putem merge sa ne jucam. Un loc unde sa putem gasi jocuri si accesorii de cumparat, unde sa aiba loc evenimente pe diverse teme, un loc unde sa aiba loc lansari de jocuri si alte nebunii legate de pasiunea noastra. Era nevoie de un club care sa reuneasca sub umbrela lui cat mai multe comunitati din Cluj si sa le ofere in mare masura cele necesare pentru o activitate prospera.


Checkpoint-Club si magazin de board games in Cluj 1


Checkpoint face exact acest lucru. Este un loc dedicat jucatorilor facut de catre jucatori. Am tinut si vom tine in continuare seri tematice de jocuri, turnee si evenimente specializate pe diverse jocuri populare. Cei care ne viziteaza vor avea mereu parte de un scaun liber si un loc unde sa se joace nestingheriti.

Oferim pe langa jocuri de vanzare sau desfacute si bauturi racoritoare sau calde si ceva de rontait atunci cand nu sti ce mutare urmeaza sa faci. Un loc cald, dar nu neaparat ca si temperatura interioara, ci ca mod de primire si tratare a tuturor celor care ne calca pragul.

Am decis ca vom lua foarte in serios orice sugestie sau propunere din partea jucatorilor. Avem si o pagina de sugestii si dorinte care e mereu la dispozitia clientilor. Vrem ca acest club sa fie al tuturor si asta sa se simta in tot ceea ce facem zilnic.”

Un articol despre acest club/magazin de jocuri de societate a fost publicat si de Ziarul de Cluj aici.

Adresa clubului: str. Constanta, nr. 11, ap. 3, 400158 Cluj-Napoca.
Telefon: 0743.629.508 , 0264.434.137 .
Website: www.transylvaniagames.com
Pagina de Facebook a clubului este: https://www.facebook.com/gamescheckpoint .

Spor la jucat!