Red Goblin va propunea in urma cu cateva zile un concurs de Colonistii din Catan si Carcassonne, ambele desfasurate in cadrul Nijikon 2012. Pasiunile sunt mai mari decat am banuit si fiecare isi dorea fie unul, fie celalalt joc. Asa ca, am hotarat separarea celor doua concursuri in doua evenimente simultane.

apasa pe poza pentru a merge pe pagina evenimentului

Concursul de Catan se va desfasura duminica, 4 noiembrie 2012, incepand cu ora 13:00 si vor putea participa 24 de persoane. Participarea se va face prin inscriere prealabila direct in pagina evenimentului (click pe poza de mai sus). In limita locurilor disponibile se vor accepta si inscrieri la fata locului. Se va juca la mese de 4, in sistem swiss, folosind regulile jocului de baza. Se vor juca 3 runde a cate 75 minute. Castigatorul va primi ca premiu un voucher de cumparaturi la Red Goblin in valoarea de 1/2 din incasarile concursului de Catan. Taxa de participare in care este inclusa si intrarea la Nijikon 2012 este de 25 de ron (in momentul sosirii voastre, anuntati personalul de la poarta cu privire la participarea la concursul Red Goblin si solicitati chemarea unei persoane din echipa noastra).

apasa pe poza pentru a merge pe pagina evenimentului

Concursul de Carcassonne se va desfasura duminica, 4 noiembrie 2012, incepand cu ora 13:00 si vor putea participa 24 de persoane. Participarea se va face prin inscriere prealabila direct in pagina evenimentului (click pe poza de mai sus). In limita locurilor disponibile se vor accepta si inscrieri la fata locului. Se va juca la mese de 2, in sistem swiss folosind regulile jocului de baza. Se vor juca 3 runde a cate 40 minute. Castigatorul va primi ca premiu un voucher de cumparaturi la Red Goblin in valoarea de 1/2 din incasarile concursului de Carcassonne. Taxa de participare in care este inclusa si intrarea la Nijikon 2012 este de 25 de ron. (in momentul sosirii voastre, anuntati personalul de la poarta cu privire la participarea la concursul Red Goblin si solicitati chemarea unei persoane din echipa noastra).

Echipa Red Goblin