Tot mai multi dintre cei care au jucat vreodata Remi, Monopoly, Bunul Gospodar sau Nu te supara frate! redescopera pasiunea pentru acest gen de jocuri sub o noua forma care se pare ca duce la conturarea unui tip inedit si foarte promitator de afaceri – cluburile de socializare.

Pofta de deconectare si socializare ii aduna regulat pe oameni in cafenele care le pun la dispozitie astfel de jocuri de masa inchiriate de la diferiti producatori. Astfel au aparut astfel de evenimente in diferite cafenele din Bucuresti, Brasov, Cluj, Timisoara, Oradea, Iasi si Targu Mures.

Francizorii acestor jocuri colaboreaza cu pizzerii sau cafenele carora numarul de jucatori le alimenteaza cifrele de afaceri. Spre bucuria francizorilor cat si a proprietarilor de cafenele, amatorii acestor jocuri sunt un public loial in continua crestere.

“Adunam 40 – 50 de oameni saptamanal care stau cate 4-5 ore la fiecare eveniment. Dupa doar cateva luni, numarul doritorilor a crescut atat de mult incat suntem nevoiti sa organizam tot mai multe astfel de intalniri. Succesul proiectului ne-a facut sa cautam la ora actuala parteneri si in alte orase din Ardeal” declara Valics Lehel, proprietarul Le&Le Games (www.lelegames.ro), un club de socializare din Targu Mures.

Gradul de adresabilitate este unul foarte larg, dincolo de adolescenti evenimentele de socializare atragand si tineri in jurul varstei de 30 de ani si chiar oameni de varsta a doua.

Pentru mai multe informatii despre cum puteti avea in cafeneaua/ceainaria dvs. o zi speciala, nu ezitati sa ne contactati pe pagina web www.lelegames.ro  sau la telefon: 0722309147

In Romania fenomenul e inca la inceput dar in strainatate vorbim de o adevarata cultura a acestor evenimente de socializare care se doreste a fi emulate si la noi. In Polonia, Games Workshop a realizat cifra de afaceri de milioane de euro. In lume exista o serie intreaga de campionate internationale iar recent la expozitia din Germania s-au adunat mii de oameni . Astfel, desi inca la inceput in tara noastra, cluburile de socializare promit sa devina un adevarat business intr-un orizont de timp deloc indepartat.

Despre Le&Le Games

Club specializat pe jocuri de societate, cu o prezenta online in vanzarea de produse boardgame, cardgame, tablegame, toate disponibile pe situl www.lelegames.ro . In Targu Mures este prezenta cu un club de socializare, cu specific pe jocurile de socializare.

Le & Le Games
str Alunis 2, Targu Mures
tel: 0265-311600
www.lelegames.ro

Sursa