Saptamana trecuta impreuna cu sotia mea Carmen a.k.a Oaia Neagra am plecat cateva zile la munte, locatia aleasa fiind Calimanesti-Caciulata. Nu am putut sa plecam cu bagajele fara niciun joc, asa ca am luat cu noi Battle Line, Rattus si Alhambra, toate 3 comprimate in cutia de la Battle Line si de la Rattus.

Ce rost are acest post? Trebuie sa va dau un pont daca va decideti sa mergeti prin zona si nu stiti unde sa stati!

Noi am ales Hotel Orizont Cozia pentru ca asa cum puteti vedea pe site, au si un club unde pasionatii de jocuri de societate se pot delecta cu jocuri de Sah, Tintar(Moara), Fussball, Biliard, toate acestea pe langa o masa de Ping-Pong, Jacuzzi, Sauna si Internet(5 lei/zi).

Din cele 2 jocuri de Rattus, amandoua au fost castigate de mine, iar la Battle Line am luat bataie. Continuand cu Fussball, aici avem egalitate: 1-1.

Mergand mai departe la Biliard si Ping-Pong, n-am avut nimic de zis. Am mancat o bataie crancena. Un mic exemplu, din 10 seturi de Ping-Pong, am castigat fix 0! Un adevarat jucator, ce sa mai zic 🙂 .

Din pacate, Alhambra nu am mai apucat sa jucam. 

Puncte turistice de vizitat in zona gasiti Manastirea Cozia, Manastirea Turnu, Manastirea Ostrov, Castrul Roman.

Noi ne-am simtit foarte bine si am zis ca poate vreti o sugestie de concediu, iar mai jos aveti cateva poze din timpul unei partide de Rattus si mesele de joc mentionate mai sus.