De cand am postat articolul aniversar v-am tot “amenintat” cu un concurs. Ei bine, a venit momentul sa va oferim mai multe detalii si sa incepeti sa va antrenati, o sa vedeti voi de ce! 🙂

Pe scurt, timp de 10 zile, pe BoardGames BLOG vor fi publicate intrebari marcate distinctiv cu eticheta “Concurs BGB 3 ani“. Intrebarile vor fi din cele peste 1750 de articole publicate in cei 3 ani de existenta. Pe baza raspunsurilor corecte se vor acorda puncte de la 1 la 5 in functie de corectitudinea si rapiditatea raspunsului. In fiecare zi vor fi publicate la diferite ore cate 5 intrebari.

Dupa cele 10 zile, in functie de punctajul insumat, se va intocmi un clasament, iar primii 3 vor fi premiati. Mai jos aveti regulamentul concursului detaliat.


Regulamentul concursului “3 ani de BoardGames BLOG”


Organizator: BoardGames BLOG


Perioada de desfasurare: 5-14 iulie 2012
Concursul va incepe in data de 5 iulie 2012, ora 00:00 AM si se va termina in data de 14 iulie 2012, ora 23:59 PM.


Premiile concursului
Organizatorul, echipa BoardGames BLOG, va oferi 3 premii sub forma de vouchere ce pot fi folosite in magazinele partenere (cele care au banner in dreapta sus pe blog).

Valoarea voucherelor este:
Locul 1: 200 Lei;
Locul 2: 150 Lei;
Locul 3: 100 Lei.


Desfasurarea concursului
Pe BoardGames BLOG in perioada 5 – 14 iulie 2012 se vor publica un numar total de 50 de intrebari, cate 5 in fiecare zi, la diferite ore. Raspunsurile la aceste intrebari se regasesc in cele 1761 articole publicate pana in acest moment.

Participantii la concurs vor raspunde la aceste intrebari prin comentarii scrise la intrebarea respectiva, pe blogul BoardGames BLOG. Comentariile nu se vor publica imediat, ci doar la la incheierea zilei respective. Fiecare participant va avea dreptul la un singur comentariu / per intrebare. Comentariile multiple la aceeasi intrebare nu se vor lua in considerare. ATENTIE! NU SE VOR LUA IN CONSIDERARE comentariile postate pe Facebook.

Pe tot parcursul concursului, un participant va folosi aceleasi date de contact ca la primul comentariu: Nume si adresa email.

Dupa incheierea unei zile de concurs, se vor publica toate raspunsurile voastre la cele 5 intrebari din ziua respectiva alaturi de raspunsurile corecte (cu link-ul articolului respectiv).

Pentru fiecare intrebare in parte vor fi analizate raspunsurile voastre si se va acorda un punctaj in functie de rapiditate, astfel:
– cel mai rapid raspuns corect – 5 puncte
– al doilea raspuns corect – 3 puncte
– al treilea raspuns corect – 2 puncte
– toate celelalte raspunsuri corecte – 1 punct.


Desemnarea castigatorilor
Dupa incheierea concursului, toate punctajele obtinute de participanti in perioada 5-14 iulie 2012 vor fi centralizate in vederea desemnarii castigatorilor.

Premiile vor fi acordate in functie de punctajele totale obtinute:
Locul 1: cel mai mare punctaj total;
Locul 2: al doilea punctaj;
Locul 3: al treilea punctaj.

In caz de egalitate intre oricare din locuri se va face media premiilor respective. Exemplu: 2 participanti au al doilea cel mai mare punctaj la egalitate => ambii participanti vor primi cate un voucher de 125 Lei.

In cazul in care numarul de participanti la egalitate ar determina un premiu derizoriu, decizia se va lua prin tragere la sorti.


Anuntarea castigatorilor
Anuntarea castigatorilor se va face pe BoardGames BLOG dupa calcularea si verificarea punctajelor in data de 18.07.2012.


Folosirea voucherelor
Voucherele oferite ca premii castigatorilor de echipa BoardGames BLOG vor putea fi folosite in oricare din magazinele partenere (cele care au banner in dreapta sus pe blog), avand o valabilitate de 1 luna de la anuntarea castigatorilor.


Disclaimer
Pentru o cat mai buna desfasurare a concursului, echipa BoardGames BLOG isi rezerva dreptul de a modifica oricand regulamentul de mai sus.
Daca observam practici menite sa insele acest sistem de concurs, ne rezervam dreptul de a anula punctajul oricarui participant suspectat.
Partenerii BoardGames BLOG nu pot participa la acest concurs.Orice nelamurire aveti, nu ezitati sa ne intrebati! Mult succes tuturor!

L.E 13.07.2012: Pentru ca au aparut interpretari diferite ale formularii “Intrebarile vor fi din cele peste 1750 de articole publicate in cei 3 ani de existenta.” facem completarea ca prin “cele peste 1750 de articole publicate in cei 3 ani de existenta” s-a dorit a se intelege “toata informatia postata pe blog in cei 3 ani de existenta” (pana la data inceperii concursului).