Dupa o mica pauza, Ceainaria Tabiet reia seria de concursuri 🙂 !

Va propunem sa porniti la drum cu TICKET TO RIDE si sa ajungeti in minunata lume DIXIT, sa construiti RETEAUA ENERGETICA in insula CATAN si sa cuceriti cetatile fortificate din CARCASSONNE in fruntea armatelor de SAMURAI.
Si daca vreti o paleta mai larga de jocuri in concurs nu ne impiedica nimeni sa jucam orice joc disponibil in ceainarie 🙂

Cu alte cuvinte va invitam sambata, 20 august 2011, ora 14.00, la un altfel de concurs, in care aveti ocazia sa jucati cel putin 3 jocuri diferite.

Locatie

Gheorghe Ionescu Gion, nr. 9
Bucharest, Romania

Regulament

Numar de participanti: minim 8 – maxim 50
Taxa de inscriere: 10 lei
Premii: primii 3 clasati vor primi jocuri si premii surpriza
Inscrierea in concurs se face la Ceainaria Tabiet, inclusiv in ziua concursului, pana la ora de incepere. Va rugam insa sa va inscrieti in prealabil pe facebook sau la numerele de telefon ale ceainariei astfel incit sa putem avea o estimare cit mai corecta a numarului de participanti.

Programul concursului:

13.30-14.00 – Sosirea participantilor si inscrierea in concurs
14.00-17.30 – 3 runde de joc
18.00 – decernarea premiilor

Se joaca trei runde in care fiecare participant va juca cel putin 1 joc in fiecare runda. La fiecare masa de joc, in fiecare runda, se puncteaza:
locul I – 5 puncte
locul II – 3 puncte
locul III – 2 puncte
Locul IV – 1 punct

La sfarsit castiga cel care are mai multe puncte acumulate in cele trei runde. In caz de egalitate departajarea se face la un joc de DOBBLE, SABOTEUR, QUORIDOR, RICOCHET ROBOTS sau altceva!

Va asteptam cu drag la o dupa amiaza de distractie garantata in Ceainaria Tabiet!

Nu vor lipsi premiile surpriza pentru participanti!