Taraba de Jocuri va oferi un joc in valoare de pana la 150 RON celui care va face cel mai frumos review al unui boardgame. Perioada de desfasurare a concursului: 1 – 28 februarie 2011.

Ce trebuie sa faceti pentru a castiga acest premiu?

Trimiteti review-ul vostru pe adresa contact[arond]boardgames-blog[punct]ro in perioada 1 – 28 februarie 2011 si va fi publicat pe blog. Asteptam review-uri in limba romana, texte originale, ce nu au mai fost publicate pana acum pe niciun site, iar jocurile nu au mai fost prezentate pe acest blog.
Pentru a vedea ce jocuri nu au fost prezentate, aveti lista celor publicate pe coloana din dreapta pe blog (“JOCURI DISCUTATE“).

Regulament si conditii de participare:

– textul review-urilor sa fie de minim o pagina A4, font de 12 Times New Roman;
– toate textele primite sa fie originale (sa nu mai fie publicate pana acum pe niciun site), iar jocurile nu au mai fost prezentate pe acest blog;
– textele trimise si publicate pe blog NU se vor incarca si pe alte site-uri in afara de www.boardgames-blog.ro si http://www.tarabadejocuri.ro/;
– sursa pozelor sa fie mentionata;
– livrarea premiului se face doar in Romania, conform conditiilor de livrare prezentate pe site-ul http://www.tarabadejocuri.ro/;
– va fi un singur castigator, ales de catre participantii la concurs;
– ne rezervam dreptul de a nu publica toate review-urile primite daca acestea contravin celor scrise mai sus;
– acest regulament se poate schimba pe parcursul concursului.

Alegerea castigatorului:

Se va face de catre voi, participantii la concurs. Cum? La finalul concursului, fiecare participant va nota toate review-urile celorlalti concurenti, cu exceptia review-ului/review-urilor proprii. Notarea se va face per review cu o nota de la 1 la 5, unde 1 este punctajul minim, iar 5 este cel maxim (se accepta si note cu zecimale). Castigator va fi desemnat autorul review-ului care va obtine cea mai mare medie (aritmetica). Notele se vor acorda in perioada 1 – 7 martie 2011, prin comentarii  la review-ul notat. 

Pentru a nu influenta notarea, comentariile cu note se vor aproba/publica doar dupa data de 7 martie 2011 sau dupa ce toti participantii si-au exprimat voturile (notele).

Atentie! Media se va calcula per review, neavand nicio legatura numarul de review-uri trimise pentru concurs. Mai multe review-uri, mai multe sanse ca unul sa fie “cel mai bun”.

Pentru orice nelamuriri, va stam la dispozitie pe adresa de contact sau in comentarii la acest post. Succes!