Weekend-ul 12-13 octombrie 2013 se anunta plin de surprize la Creative Board Gaming (CBG)! Atmosfera universului A Game of Thrones va pluti in aer si te va ademeni cu intrigile si suspansul ei.



Sambata, 12 octombrie 2013, incepand cu ora 13:30, sala de joaca CBG de pe B-dul Unirii, nr. 14, Bucuresti te asteapta la Concursul Urzeala Tronurilor Board Game. Sunt 30 de locuri disponibile, minim 10 participanti, taxa de participare este de 25 lei/persoana, iar fondul de premii este in valoare de 355 lei.

Vor fi premiate primele 3 locuri, iar premiile pentru locurile 2 si 3 sunt oferite de partenerul oficial al evenimentului, Cutia.ro. Concursul va avea o Runda si Finala, castigatorii Rundei ajungand in Finala. Fiecare dintre cele doua vor consta intr-un meci Urzeala Tronurilor Board Game, pentru care au fost alocate cate 4 ore.



Duminica, 13 octombrie 2013, incepand cu ora 13, esti asteptat la sala de joaca CBG de pe B-dul Unirii, nr. 14, Bucuresti pentru Evenimentul pentru Incepatori A Game of Thrones LCG. Sunt 12 locuri disponibile iar taxa de participare este de 5 lei/persoana.

Ca si la evenimentele anterioare de acest gen, echipa CBG va explica la inceput regulile si va oferi suport pe tot parcursul jocului. O deosebire ar fi faptul ca acum se va juca si Melee (mai multi jucatori) si Joust (1 versus 1).

Inscrierile la oricare dintre evenimente se fac la 0736 465 213 sau pe contact@cbgshop.ro. Mai multe detalii pe site sau pe pagina de Facebook.

Va asteptam!
Echipa CBG