Precum ne-am obisnuit, la Creative Board Gaming (CBG) se tot petrec schimbari in bine pentru iubitorii de board games!

Carcassonne798-1

Pentru inceput, reamintim organizarea etapei locale a Campionatului National de Carcassonne, ce va avea loc la CBG in doua sesiuni: sambata aceasta (15 martie) si duminica viitoare (23 martie), incepand cu ora 12:00. La fiecare sesiune, taxa de participare este 35 lei/persoana si sunt cate 32 locuri disponibile. Doritorii vor putea participa la ambele evenimente, iar participantilor care vor concura la ambele sesiuni li se va lua in calcul cel mai bun rezultat.

Fondul de premii (pana la 615 lei) va fi stabilit in functie de numarul de participanti – mai multe detalii in regulament. Tot in functie de numarul de concurenti, vor obtine premii primii 3 sau 5 castigatori de la fiecare sesiune. La etapa nationala se vor califica primii 25% din numarul total al participantilor individuali la cele doua sesiuni.

EncountersKotB798, 16 martie

 

PathfinderSociety798, 16 martie

Pasionatii de Role Playing Games sau curiosii isi vor putea alege si in aceasta duminica una din sesiunile atent pregatite pentru ei: Dungeons and Dragons versiunea 4.0 (aventura Keep on the Borderlands) si Pathfinder Society (aventura The Pallid Plague). Evenimentele incep la ora 13:00, taxa de participare este 15 lei/persoana (o racoritoare inclusa) si sunt cate 6, respectiv 5 locuri disponibile. Ca de fiecare data, un Dungeon Master experimentat va oferi participantilor cateva ore pline de suspans si aventura.

poza sala de joaca

Noutatile saptamanii la CBG vin insa la sala de joaca: multe jocuri noi deschise (acum ai peste 75 de titluri de unde poti alege) si un meniu mai variat pe partea de gustari si nu numai: deacum poti servi si bere.  Daca tot suntem la capitolul sala de joaca, iti reamintim de abonamentele foarte avantajoase si de Serile Tematice din timpul saptamanii, care iti aduc distractie si posibilitatea de a participa la Tombola CBG.

 

Rezervarile la evenimente si la sala de joaca CBG de pe B-dul Unirii, nr. 14, Bucuresti se fac la 0736465213 sau pe contact@cbgshop.ro. Mai multe detalii pe site sau pe pagina de Facebook.

Va asteptam!