Essen14_releases1

Participand pentru a 4-a oara la targul international de jocuri Spiel 2014, cei de la NSKN Games va asteapta la standul G-140 din Hala 1 cu multe surprize interesante.

Desi nu au dat prea multe informatii despre el, Versailles este cel mai nou titlu din portofoliul lor. Avand reguli simple ce se intind pe doar 4 pagini, Versailles este un joc deopotriva simplu, pentru familii, dar si cu multa strategie pentru jucatorii avansati.

Versailles_game_components


Versailles este un joc de familie inovativ pentru 2-5 jucatori, acestia luand rolul unor arhitecti ce vor construi magnificul palat al regelui Ludovic al XIV -lea. In tot acest timp ei se vor intrece pentru a castiga admiratia monarhului.

In fiecare tura, un jucator isi va muta unul sau mai multi muncitori dintr-o locatie in alta. Astfel, ei vor putea strange resurse, vor construi piesele din palat asemanatoare unui puzzle, vor proiecta decoratiuni impresionante pentru interiorul palatului si pentru gradinile sale, vor putea deprinde abilitati noi, toate acestea trebuind facute inainte ca Maiestatea Sa sa vina si sa il aleaga pe cel care s-a descurcat cel mai bine.

Sistemul inovativ de mutare al muncitorilor si de activare al locatiilor necesita o gestionare inteligenta a fortei de munca, ceea ce va face ca fiecare decizie sa conteze si ca fiecare joc sa se desfasoare la cote maxime de intensitate.

Versailles va fi lansat in mai multe limbi, printre care si limba romana in colaborare cu cei de la Lex Games.


Components05_new


Dupa o campanie Kickstarter de succes, Progress: Evolution of Technology este cel de-al doilea titlu ce va fi lansat oficial in cadrul targului Spiel 2014. Progress este un joc de carti despre dezvoltarea tehnologiilor din timpurile antice si pana in momentul revolutiei industriale, fiecare jucator ghidandu-si natiunea sa printr-un labirint de tehnologii.


Praetor_Components011


Cel de-al treilea joc ce va asteapta la standul celor de la NSKN Games este Praetor, un joc plasat in Imperiul Roman condus de imparatul Cezar Hadrian (117 – 138 E.N), in care jucatorii vor lua rolul unui inginer roman si vor lucra impreuna cu ceilalti pentru a construi un oras magnific. Trebuie sa ai grija cum folosesti resursele limitate pe care le ai si trebuie sa cauti altele noi. Vei recruta noi muncitori in timp ce muncitorii care sunt in varsta se vor retrage din activitate, vei construi asezari pentru a tine populatia multumita si vei slavi Zeii pentru a le castiga favoarea. Cezar te va rasplati pentru modul intelept in care ai folosit si ai obtinut resursele necesare finalizarii zidului, iar sansele tale sa devii Praetor vor fi din ce in ce mai mari.


Daca ajungeti pe la standul celor de la NSKN Games va asteapta si alte surprize, dar va lasam pe voi sa le descoperiti. 😀