Cei de la Cutia.ro incep anul 2013 in forta si anunta lansarea jocului de carti Urzeala Tronurilor, versiunea HBO, in limba romana.

“Intr-un taram unde verile tin decenii in sir, iar iernile pot dainui o viata de om, Marile Case din Westeros comploteaza, conspira si se razboiesc pentru controlul celor Sapte Regate. Eroii si ticalosii au sansa de a deveni legende vii, pe cand altii isi gasesc sfarsitul in chip teribil si inainte de vreme.

Urzeala Tronurilor este un joc de carti pentru doi jucatori, inspirat din serialul epic difuzat de HBO, in care jucatorii preiau controlul Casei Stark sau Casei Lannister. Razboieste-te pe campurile din Westeros si urzeste intrigi de curte pe Domeniul Regelui. Inclina balanta puterii cu carti de intrigi care pot intoarce jocul, apoi organizeaza-ti fortele de lupta si inclesteaza-te cu adversarul intr-o serie de confruntari pentru a obtine putere pentru Casa ta.

Cand te joci de-a urzeala tronurilor, castigi sau mori. Nu exista o cale de mijloc.”

Stiind ca fanii serialului HBO Urzeala Tronurilor asteapta cu nerabdare data de 31.03.2013, cand va incepe sezonul 3, cei de la Cutia.ro vor face tot posibilul sa aveti pana atunci jocul langa voi si sa continuati voi lupta dintre casele Stark si Lannister.

Mai jos aveti 2 poze cu exemple de carti pentru cele doua case si o carte de intriga, veti putea recunoaste in acestea cateva personaje din serialul TV:

 

Urzeala Tronurilor, jocul de carti – Carti Casa Stark si o carte de intriga


Urzeala Tronurilor, jocul de carti – Carti Casa Lannister