La sfarsitul lunii martie 2013, cutia.ro va participa la unul dintre cele mai importante evenimente dedicat pasionatilor de benzi desenate, animatii, jocuri video, seriale tv, film dar si jocuri de societate. Este vorba de East European Comic Con – conceptul care sta la baza celebrelor conventii San Diego Comic Con International sau New York Comic Con.

Expozitia va avea loc la Bucuresti, in perioada 30 – 31 martie 2013, la Palatul National al Copiilor. In cele doua zile de East European Comic Con vizitatorii vor avea parte si de proiectii video, sesiuni speciale cu celebritati din lumea cinematografica si cea a benzilor desenate, vor putea asista si participa intre orele 11:00 si 21:00 la diverse sesiuni de prezentare de jocuri pe care le pot incerca, pot sa se inscrie la concursuri si tombole, precum si sa-si achizitioneze produse specifice acestui gen de eveniment.

Deliciul pentru iubitorii de miniaturi la intalnire il va face jocul de miniaturi Star Wars: X-Wing, unul dintre cele mai reusite jocuri de lupta ce ne da posibilitatea de a retrai scenele de lupta din filmul care ne-a marcat o viata.

Un alt joc asteptat de aceasta data de iubitorii jocurilor din tematica medievala, este jocul Urzeala tronurilor: jocul de carti, editia HBO. Avand la baza tema serialului de film „Urzeala Tronurilor”, in joc putem sa preluam controlul Casei Stark sau Lannister si sa luam decizii in numele lor. Scopul este binecunoscut.

In afara de aceste jocuri cutia.ro va intampina vizitatorii cu o gama larga de jocuri de societate, organizand sesiuni zilnice de prezentare. Pe parcursul expozitiei vizitatorii vor avea posibilitatea de a juca Dominion, Citadele, Kingdoms sau Urzeala Tronurilor: jocul pe tabla. Fiecare joc incercat poate sa va aduca un premiu surpriza, jucatorii participand la o tombola separata pe jocuri. Daca va aduceti prietenii si incercati fiecare joc, porniti cu sanse mai mari ca cineva din gasca sa castige cel putin un premiu!

cutia.ro