Duminica seara am fost impreuna cu Oitza mea pe la senor muck pentru a ne racori cu niste “blonde”. Cum arsita era mare, iar “blondele” erau reci, ne-am recapatat echilibrul termic si ne-am hotarat sa jucam un frumos joc de Bohnanza, mai ales ca se pare ca este apreciat de catre Simona.

Carmen nu a avut pana acum ocazia sa joace si nu prea parea interesata de plantat boabe, dar daca eram trei insi pregatiti cu tarnacoape si harlete, s-a bagat si ea in joc.

I-am explicat repede si pe scurt regulile jocului si am inceput sa plantam. Jocul a inceput intr-un mod relaxat, toata lumea era generoasa si facea favoruri si donatii celorlalti jucatori.

Daca la inceput parea ca Simona va ajunge cultivatorul suprem, sfarsitul jocului ne-a adus o surpriza, dar asta o sa vedem mai incolo despre ce surpriza este vorba.

Pe parcursul jocului senor muck a facut cateva fapte nobile si caritabile, chiar daca nu erau in interesul lui. De aceste fapte am beneficiat si eu pana in momentul in care, desi aveam o carte ce l-ar fi putut ajuta, am raspuns cu un: “Nu am de dat…”. De aici, cei trei de la masa s-au aliat impotriva mea si am fost taiat de la favoruri si donatii. De ce am facut asa ceva? Pentru ca aveam 3 carti consecutive de acelasi fel si mi-as fi stricat mie urmatorul camp de plantat.

Nu am reusit sa imi rascumpar greseala pana la sfarsit, dar am obtinut clementa din partea lor si am fost iertat, primind drept rasplata si un pahar rece de bere ­čÖé !

Surpriza de final de joc a venit din partea Oitzei Negre. Desi era prima oara cand juca, nu s-a putut abtine si ne-a batut! Se pare ca cineva acolo sus are grija de ea atunci cand invata un joc de societate nou!

Mai jos aveti si o galerie foto cu pozele luate in timpul jocului. Enjoy!