In acest weekend (18-19 decembrie 2010), la Tirgu Mures, cei de la Le&Le Games au organizat Christmas Game Days, 2 zile dedicate fenomenului boardgames.

Ziua de 18 decembrie 2010 a fost dedicata concursurilor GO si Magic The Gathering. Inca de dimineata de la ora 10 s-au adunat din toata tara jucatori importanti de GO. Concursul a inceput pe la ora 11 si a tinut pana aproape de miezul noptii, continuand a doua zi (pe 19 decembrie).

Arpad Balazs, presedintele Clubului Shusaku, ne-a declarat: “Pe scurt, a fost un concurs zic eu reusit, atat strict din punct de vedere al GO-ului cat si al atmosferei din timpul celor 2 zile. Deoarece un concurs de o anvergura asa mica nu necesita investitii nici financiare, nici de energie prea mari, suntem hotarati sa organizam acest concurs in fiecare an.”

Mai multe detalii despre clasament, la adresa: http://desprego.ro/shusaku-christmas-2/

La concursul de MTG s-au adunat numai 10 jucatori la concursul de standard si draft, din pacate multi nu au reusit sa ajunga din cauza vremii nefavorabile.

La concursul de standard a dominat in prima runda Quest for the Holy Relic impotriva la RG Valakut Ramp, dar in TOP4 eliminatoriu, in finala situatia s-a schimbat si RG Valakut Ramp a trecut peste Quest for the Holy Relic.

Dupa evenimentul standard s-a mai organizat un Booster Draft SoM, sambata clasamentul a fost Buse Cristian, Singeorzan Sergiu, Trombitas Sandor si Fejer Istvan, iar duminica Valics Lehel, Koncz Levente, Trombitas Sandor, Tamas Zoltan Palecian.

Duminica a fost concursul de boardgames, din pacate si aici lipsa jucatorilor si-a spus cuvantul. S-a jucat Colonistii din Catan, Carcassonne si Ticket to Ride.

Castigatorii au fost Mihai Ungureanu, Alexandra Dulca, Reka Ujfalvi si Hermina Man.

Mai multe poze de la eveniment gasiti ingaleria foto de mai jos. Enjoy!

Sursa poze si informatii: Le&Le Games