Dupa ce am pus pozele de la intalnirea BGB Night cu numarul 19, m-am declarat invins si am cedat invitatiei facuta de Mos Ene de a merge la somn, dar nu pot sa nu scriu si cateva randuri, chiar daca o poza spune cat 1000 de cuvinte, asa cum ziceau unii mai talentati la vorbe.

Daca in ultima vreme nu prea mai gaseai mese libere si nici locuri in Ceainaria Tabiet atunci cand era vorba de seara de boardgames, se pare ca in seara precedenta ceva s-a intamplat. Oare a plecat lumea in vacanta, are legatura cu faptul ca s-a terminat sesiunea? Altfel nu imi explic de ce au fost doar 25 de oameni ­čÖü .

Desi parca lipsea agitatia obisnuita, pot spune ca a fost o seara reusita. Cand am ajuns pe la ora 19:30, un grup mare de oameni incerca noua achizitie: Bang! The Bullet, un joc de carti destul de interesant. Pe celelalte mese am remarcat un pic de Dixit, niste Colonistii din Catan, Reteaua Energetica si … Table (Backgammon)!

Mirarea mea nu a venit de la faptul ca lumea juca table, ci de la faptul ca se dadea un duel intre senor muck si Carmen Oaia Neagra. Pentru ca erau la mijlocul partidei, i-am lasat sa se lupte in zaruri si m-am retras cu Richochet Robots la o masa. Am zis ca trebuie sa invat si eu sa mut acei robotei mai cu talent pe tabla. Norocul a fost de partea mea la┬áprimele doua simboluri, reusind sa rezolv din 2-3 miscari. Si cam atat! La urmatoarele l-am avut partener de “suferinta” pe Cristo. Nu stiu cum de nu reusesc, dar dupa mai mult de 6-7 mutari, le pierd randul…

Am renuntat repede la Richochet Robots si m-am bagat impreuna cu Vick si muck la ultima noastra achizitie, My Precious Blokus! Carmen O.N s-a bagat cu Alex la niste Mr. Jack.

Jocul de Blokus a fost interesant, mai ales ca jucand in 3, pe rand, fiecare trebuia sa punem cate o piesa din culoarea ramasa. Va dati seama ca nu am reusit sa facem mare lucru impotriva maestrului Vick. De fapt, nu ne-a batut el, l-am lasat noi sa castige ­čÖé .

Si Carmen O.N. la Mr. Jack a avut aceeasi soarta: a mancat bataie de ziceai ca nu se satura, poate intra ea sau Alex sa va povesteasca.

Cel mai jucat joc al Ceainariei Tabiet tot Dixit este si cred ca nu va fi detronat prea curand, mai ales ca o sa apara in curand Dixit: The Odyssey.

Una peste alta, a fost o seara relaxanta, mai putin zgomotoasa. Asa cum va spuneam mai sus, va puteti delecta cu pozele urcate aici.