Restul de poze de la intalnire aveti aici: Poze Intalnire forum.boardgames.ro 3.10.2010

Cum a trecut ceva timp de la ultima intalnire organizata de forum.boardgames.ro, uite ca a venit momentul sa se mai faca o intalnire la locatia de acum consacrata, Ceainaria Tabiet. Am mers la intalnire impreuna cu sora mea, Larisa, restul echipei BoardGames BLOG (muck si Carmen a.k.a Oaia Neagra) neputand sa ajunga.

Inarmat cu de acum celebrul Samurai si cu Carcassonne editia in limba romana, alaturi de extensia Cercuri in Lan, am ajuns si eu cu ceva intarziere la eveniment. Acolo am gasit multi oameni (apreciez un numar de 25-30 de persoane) fiecare cu ceva table, jetoane, cartonase in fata, semn ca erau multe jocuri de societate in zona. Dupa ce am facut un tur al camerei sa salut lumea prezenta, prilej cu care am observat un The Name of the Rose, Twilight Struggle (jucat de Dang si Adixor), Dominion, Kuhhandel Master si Catan – Navigatorii.

Marius (Taticu) si Andreea (cred ca sunt dator cu miel, te-am botezat Alina, nimeni nu mi-a atras atentia 😀 ) sosisera si ei de foarte putin timp, asa ca i-am corupt la un Carcassonne, varianta in limba romana impreuna cu extensia Cercuri in Lan. Tocmai bine ales jocul pentru ca si-a facut aparitia si Mihai de la Taraba de Jocuri si ne-am apucat sa jucam in cinci. Jocul a decurs normal, cele 6 cartonase din extensie schimband si complicand un pic jocul.

Nu stiu daca e din cauza faptului ca sunt racit si nu am mai facut calcule cu integrale, radical sau derivate pentru ca la sfarsitul jocului sa dea cu virgula si sa pierd (cam cum fac eu in ultima vreme), dar se pare ca am castigat joculul de Carcassonne. Da stiu, si mie mi se pare ciudat!!!

Dupa jocul de Carcassonne, Marius si Mihai s-au bagat la un Mr. Jack, mai mult in scop didactic, eu si Larisa, ne-am bagat la un Samurai. Jocul a fost scurt, Lari este incepator, nu am avut probleme.

In jur de ora 17:00, dupa o felie de tort (La multi ani Adixor!!! 😀 ), ma pregateam de plecare. Nu am putut rezista tentatiei de a juca un Cyclades, acest joc pentru care am o mare dragoste (neimpartasita inca, nu il am in colectie, Carmen nu prea este atrasa de el, muck la fel!). La Cyclades am participat eu (secondat de Larisa), Adixor, Simi, Diana si Octavian. Rolul de povestitor i-a revenit lui Adi, doar eu mai jucasem o singura data la Moeciu.

Am retrait momentele de atractie oferite de acest joc. Dupa lupte legendare intre Zei si alte creaturi mitologice, dupa vreo 2 ore de joc in care aveam impresia ca Adixor se indreapta spre castigarea jocului, Simi (care juca pentru prima oara), ne tot intreba de 2 runde daca poate cumpara o cladire alba. De ce? Pentru ca atat mai avea nevoie sa castige jocul!!! Da, toata lumea a ramas stupefiata de cat de neatenti am fost!!!

Dupa jocul de Cyclades m-am retras catre locatia “CASA”, remarcand un joc de Blokus sau Ricochet Robots. La mare cautare a fost jocul The Name of the Rose, de care nu stiu mai nimic (am vazut ceva cu Umberto Eco si mai stiu ceva legat de un film “In numele trandafirului”), toata lumea asta dorea sa joace. Se pare ca am o tema de facut pe acest subiect 😀 !

Poze aveti aici: Poze Intalnire forum.boardgames.ro 3.10.2010