Incepand cu 1 septembrie 2011 din oferta Red Goblin face parte si Magic: The Gathering. Pentru a inaugura acest lucru si pentru a incepe de undeva cu evenimentele marca Magic: The Gathering (friday magic, FNM, Magic Weekend, etc.), vineri 9 septembrie 2011 s-a organizat un draft de Magic: The Gathering de M12.
Ca la orice draft au existat 8 participanti, 6 jucatori experimentati si 2 din ei novici ce si-au facut botezul prin foc.

S-a jucat cu boostere de Core set 2012, fiecare draftand pe rand cate un pachet, in total cate 3 de caciula.

Dupa draftarea celor 24 de boostere jucatorii si-au facut deckul si si-au adaugat cartile de mana, fiind evident din partea casei.

Aleator s-au creat 4 “echipe” a cate doi vrajitori care au luptat pentru suprematie. Jucatorii au trebuit sa castige 2 din 3 meciuri pentru a fi declarati castigatorii unui duel.

Dupa 3 reprize, cei care au acumulat cele mai multe puncte(au castigat cele mai multe emciuri) au fost declarat castigatori.

Fiind un eveniment inaugural, taxa de participare a fost de doar 50 de ron in care au fost incluse 3 boostere si landurile necesare. Primii 4 au fost desemnati castigatori si au primit ca premii:
Locul 1: Catalin Gheorghe, 3 boostere M12;
Locul 2: Andreea Simion, 2 boostere M12;
Locul 3: Radu Chinan, 1 booster
Locul 4: Ionut Bobaru, 1 booster.

Incepand de la urmatoarele concursuri, se intentionarea sanctionarea evenimentelor de catre DCI si organizarea intregii game de evenimente Magic: The Gathering.

Mai jos aveti cateva poze de la eveniment: