Asa cum va anuntam aici, sambata a avut loc deschiderea oficiala a celui de-al doilea magazin Red Goblin din Bucuresti, strada Coltei, numarul 42, in zona Universitate.

Un astfel de moment nu putea fi trecut cu vederea si astfel, echipa BGB s-a deplasat la locul faptei de unde s-a intors cu cateva poze si impresii.

Noua locatie Red Goblin este una destul de aerisita, pe doua niveluri. La parter gasim magazinul propriu zis, cu multe rafturi ce gazduiesc jocuri de toate felurile, pentru toate gusturile. Este spatios, sa ai loc sa te plimbi printre jocuri, sa le admiri si sa te poti decide ce vrei sa cumperi. Asta daca nu esti hotarat deja. 

La subsol este amenjat un spatiu destinat exclusiv jocului. Aici gasim mese patrate, cu extensii, ce se pot uni pentru jocurile cu mai multi jucatori sau cele cu harta mai mare. Peretii arata foarte bine, imita foarte bine pe cei ai unei temnite, locatia potrivita unde te-ai putea intalni cu 1-2 Goblini. In viitor, speram sa vedem  multe sesiuni de joc aici si de ce nu, competitii oficiale.

Le dorim celor de la Red Goblin multa bafta si spor la vanzari in noua locatie, iar pentru voi, avem cateva poze de la deschiderea de sambata, 24 martie 2012!