Ideal Board Games + BoardGames BLOG + Asociatia Studentilor la Matematica si Informatica (ASMI) + miercuri, 17 aprilie 2013 (18:00 – 22.00) = Seara de board games la Facultatea de Matematica si Informatica

Aceasta actiune face parte dintr-o serie de evenimente – Zilele ASMI – ce se desfasoara in aceasta perioada pentru a sarbatori cei 4 ani de activitate ASMI.

Pe parcursul a 4 ore de distractie in jurul tablelor de jocuri, studentii din anul I, dar si cei din an mai mare, au avut ocazia sa incerce jocuri precum Colonistii din Catan, Colonistii din Catan: Europa, Reteaua Energetica, Top A Top, Dixit, Carcassonne, Activity, Dobble, Bonbons, Blokus, Qwirkle, Alcatraz: The Scapegoat.

Cel mai jucat joc a fost de departe Colonistii din Catan, multi dintre ei incercandu-l pentru prima oara.

Cei de la Ideal Board Games au organizat si o tombola cu premii la care au participat toti cei 56 de studenti prezenti la aceasta intalnire. Jocurile puse la bataie au fost: Reteaua Energetica, Colonistii din Catan – jocul de carti, extensia Colonistii din Catan – Orase si cavaleri si Top A Top.

4 norocosi au fost extrasi de coordonatoarea intalnirii, Alexandra Radu:

Iordache Alexandru – a castigat extensia Colonistii din Catan – Orase si cavaleri;
Badescu Marian – a castigat Reteaua Energetica;
Bogdanescu Ionut – a castigat Top A Top;
Radu Vlad – a castigat Colonistii din Catan – jocul de carti.


Mai jos aveti filmarea extragerii:


Ca atmosfera, Seara de Board Games a fost plina de veselie si voie buna, lumea simtindu-se foarte bine, asa cum a fost de fiecare data cand am participat la evenimente de acest gen.

Pe langa explicarea regulilor, am reusit sa facem si “cateva” poze pentru a pastra un pic din veselia studenteasca. Enjoy!