Se pare ca cei de la Essence Cafe din Galati au inceput anul 2012 in forta si promoveaza cu succes in orasul lor fenomenul boardgames.

La a doua intalnire desfasurata duminica, 15 ianuarie 2012, in locatia anterior amintita, aproximativ 40 de oameni au trecut pragul cafenelei in cautarea tablelor de joc, a tokenurilor, a markelor, a cartilor de joc sau a meeplesilor.

Din pacate, noi nu am ajuns de data asta, dar am recunoscut in pozele postate pe pagina lor de Facebook oameni care au participat la concursul “5 ani de Catan in limba romana Galati” si pe care i-am invatat atunci Saboteur sau Dobble.

Organizatorii ne-au spus ca tot mai multa lume vine sa incerce noile jocuri si chiar daca nu stiu despre ce este vorba mai exact, veselia jucatorilor mai experimentati de la mese ii determine sa incerce si ei.

Din ce am vazut in poze, cei din Galati s-au distrat cu jocuri precum Alien Frontiers, Colonistii din Catan, Saboteur, Blokus, Dobble, Reteaua Energetica, Carcassonne sau Ticket to Ride: Europe.

Daca v-am facut curiosi, avem mai jos cateva poze de la intalnirea Seara De Boardgames Galati 15.01.2012. Enjoy!