Cei de la Mayfair Games au realizat impreuna cu Glover o prezentare video in limba engleza in care explica pe larg cum se joaca Discworld: Ankh-Morpork, un joc de societate realizat de designerul Martin Wallace pentru 2-4 jucatori. Ne-am gandit ca este utila aceasta prezentare celor vor sa invete mai repede acest joc de societate.

Descrierea jocului:

” Bine ai venit in Ankh-Morpork – cel mai vechi, cel mai tare si cel mai inmiresmat oras din Discworld-ul lui Terry Pratchett, un loc unde problemele sunt pe carti.
Ia rolul uneia din cele 7 personalitati care cauta sa fie in controlul orasului. In drumul tau vei intalni vrajitori, asasini, paznici si hoti.
Fiecare vizita in Ankh-Morpork va fi diferita. O harta de joc frumos detaliata si peste 100 de elemente de joc fac ca jocul sa fie o experienta inedita.

Intrucat Lordul Vetinari a disparut, diferite grupari incearca sa preia controlul asupra orasului. Fiecare jucator are o personalitate secreta cu trasaturi specifice, ceea ce va ingreuna drumul spre victorie al adversarilor. Fiecare carte din cele 132 incluse in joc este unica. Majoritatea au inscriptionate mai mult de o actiune, din care jucatorii vor putea alege cate vor sa realizeze.”