Cei de la Fantasy Flight Games au anuntat lansarea Shards of the Throne, o extensie pentru jocul de societate Twilight Imperium! Pe masura ce razboiul creste o data cu aparitia noilor tehnologii de lupta, apar trei rase noi: Arborec, un ecosistem format din milioane de plante, Nekro Virus, o masina fara sentimente croita sa distruga viata si Ghosts of Creuss, o rasa misterioasa de fiinte formate din energie si lumina. Pe masura ce se alatura raselor mai vechi, ruinele unui mare imperiu antic asteapta sa fie revendicate de cea mai vicleana, strategica si puternica civilizatie ramasa in picioare.

Shards of the Throne dispune de o serie de noi optiuni pentru cuceririle voastre galactice, de la noi Strategy Cards la noi rase si unitati. Pregatiti-va pentru o lupta epica pentru dominatia galactica.

Noi legiuni se alatura luptei

Cu Flagships masive, Unitati Mecanizate cu armura puternica, Mercenari versatili si toate tehnologiile noi, Shards of the Throne ofera mai multe optiuni atunci cand iti construiesi flota. Navele Flagships reprezinta varful de inginerie al unei civilizatii si abilitatile lor speciale se reflecta in acestea, in timp ce Unitatile Mecanizate (Mechanized Units) sunt masinarii puternice ce se pot alatura Fortelor Terestre.

Mercenarii sunt piloti si soldati de elita ce isi vand priceerea si indemanarea celui care plateste mai mult, ajutand Fortele Terestre sau Flotele atunci cand este nevoie.

Controleaza Consiliul

Noua optiune de Intriga Politica (Political Intrigue) iti permite sa controlezi cantitatea de influenta pe care o ai in Consiliul Galactic sau sa micsorezi influenta adversarului. Avand puterea de selectie a Reprezentantilor la dispozitia ta, trebuie sa alegi cu grija. Vei trimite pe cel mai bun orator al tau in incercarea de a castiga cat mai multe voturi, sau vei trimite un asasin pentru a ataca adversarul? Fiecare Reprezentant ajuta popurul sau in mai multe feluri, asa ca deciziile tale politice sunt foarte importante.

Traieste Legenda

Legendarii Lazax au condus galaxia cu trei mii de ani in urma, iar caderea lor a dus la o epoca intunecata. Dar ce a dus la sfarsitul lor tragic? Shards of the Throne vine cu un interesant scenariu istoric ce ii permite unui jucator sa preia rolul lui Lazax, avand rolul de a mentine controlul asupra imperiului ce se prabuseste. Poti schimba cursul istoriei?

Cu toate aceste elemente noi, precum si cu Race-Specific Technologies, Preliminary Objectives, noi Domain Counters, noi System Tiles, plus noul continut pentru extensia Shattered Empire, Shards of the Throne va propulsa lupta pentru cucerirea galactica la inaltimi noi!