“Lupul si leul vor sari unul la gatul celuilalt. Vom fi in razboi in curand” – Lordul Varys

Apreciatul serial HBO Game of Thrones (Urzeala Tronurilor) a adus milioane de oameni in lumea Westeros, unde verile se intind pe mai multe decade, iar iernile pot dura o viata de om. Bazat pe romanele fantastice A Song of Ice and Fire ale lui George R.R. Martin, Game of Thrones prezinta luptele epice dintre Marile Case din Westeros ce se lupta pentru Tronul de Fier.

Game of Thrones: The Card Game este un joc de carti pentru 2 jucatori bazat pe serialul omonim realizat de HBO. Poti schimba balanta puterii cu diferite carti de complot, apoi sa iti trimiti trupele sa lupte pentru tine si sa castigi putere pentru Casa ta.

Doua deck-uri de 50 de carti prestabilite vor ajuta jucatorii sa experiementeze propriile lupte si intrigile din Westeros intrand in serviciul Casei Lannister sau al Casei Stark. Fiecare deck de carti include multe personaje si locatii din serial precum Eddard Stark, Cersei Lannister, Robert Baratheon, Littlefinger si Jon Snow.

Game of Thrones: The Card Game este diferit de A Game of Thrones LCG, fiind o versiune simplificata a formatului LCG si se adreseaza in special fanilor serialului HBO.



Game of Thrones: The Card Game va contine:

– 100 carti Casa (50 Stark si 50 Lannister);
– 32 carti Complot;
– 30 countere Putere;
– 24 token-uri Aur;
– 2 Stindarde Casa;
– 1 Regulament de joc.

Game of Thrones: The Card Game va fi lansat pana la finalul anului 2012.