Cei de la Fantasy Flight Games au anuntat relansarea jocului de societate Kingdoms creat de Reiner Knizia in care 2 pana la 4 jucatori se lupta pentru controlul unui vast imperiu medieval. Publicat de Fantasy Flight Games pentru prima oara in anul 2002, Kingdoms a fost actualizat in noua sa versiune cu frumoase castele de plastic detaliate, un set de reguli simplificate, precum si alte imbunatatiri aduse sistemului de joc.

Imperiul tau se ridica

In Kingdoms, jucatorii isi asuma rolul unor regi rivali ce incearca sa isi creasca bogatia prin ridicarea de castele in intreaga tara. Construind castele in cele mai bogate regiuni, vei profita de cele mai mari recompense. Dar construieste atent! Cele mai cautate regiuni pot fi pline de dragoni, troli, sau alte pericole ce cautat sa iti fure bogatia din tinuturile tale.

Acest joc de societate antrenant bazat pe bogatie si pe extindere ofera o competitie rapida si strategica a intelepciunii, in care jucatorii incerca sa se intreaca unul pe celalalt si sa isi dejoace planurile reciproc, toate pentru a isi asigura cea mai buna pozitie pe harta.

Kingdoms este programat sa fie relansat in trimestrul 4 al anului 2011.