Cei de la Fantasy Flight Games au anuntat retiparirea jocului de societate Nexus Ops, un board game SF pentru 2-4 jucatori. Jucatorii isi construiesc armate formate din creaturi locale si se lupta unii cu altii, aparandu-si in acelasi timp propriul teritoriu. Competitia pentru spatiile de producere a rubium-ului este acerba, cu fiecare companie ce lupta pentru a castiga controlul satelitului si a resurselor bogate. Cu o tabla de joc mereu in schimbare, doua jocuri de Nexus Ops nu sunt la fel.

De pe site-ul celor de la Fantasy Flight Games:

Nexus Ops este un joc de societate cu lupte crancene si creaturi extraterestre fantastice in care doi pana la patru jucatori controleaza factiuni de trupe ale corporatiilor si forme de viata ciudate aflate un satelit ce nu apartine de Pamant. Jucatorii isi aduc trupe de la baza pentru a explora imprejurimile, sa stranga resurse, sa cumpere trupe, sa castige batalii si sa indeplineasca misiuni, totul pentru a aduna indeajuns de multa putere sa poate revendica satelitul pentru ei.

Aceasta noua editie a acestui titlu clasic vine cu miniaturi detaliate de plastic, o grafica surprinzatoare, un regulament clarificat si cu o multime de reguli optionale si variante de joc.”

Cu 160 de miniaturi de plastic, 90 de Carti de joc, 17 jetoane modulare in forma de hexagon, jocul de societate Nexus Ops vine cu ore de distractie intr-o singura cutie. Jocul este programat pentru a fi lansat in luna decembrie a anului 2011.

Cum vi se pare? Isi gaseste loc in colectia voastra?