Cei de la Fantasy Flight Games au anuntat lansarea jocului de societate Descent: Journeys in the Dark Second Edition! Aceasta versiune revizuita a jocului clasic de tip dungeon-delving (cercetare a temnitei) vine cu nenumarate imbunatatiri, alaturi de eroi si monstri noi, reguli simplificate, un sistem bazat pe clase de eroi, campanii si multe altele.

Noi eroi, noi monstri … o aventura cu totul noua

Descent: Journeys in the Dark Second Edition vine cu 8 eroi nemaivazuti inainte, pregatiti sa infrunte cei aproape 40 de monstri noi din cele 9 tipuri de districte. Si cu sistemul imbunatatit de experienta din Editia a Doua, vei avea control total asupra cresterii personajului tau si dezvoltarea acestuia. Pe masura ce castigi mai multa experienta din campaniile incluse, o vei putea cheltui periodic pe competente (skills) suplimentare, adaugandu-le abilitatilor eroului tau. Alaturi de un sistem inovativ de selectare a personajelor, vei putea experimenta pericolele din Terrinoth asa cum nu ai mai facut-o pana acum.

Cu regulile revizuite vei lupta cu Raul in cateva minute

Cu o gama de imbunatatiri concepute pentru a simplifica experienta de joc, Descent: Journeys in the Dark Second Edition ofera un joc tensionat si placut cu foarte putini timpi-morti (downtime) pentru jucatori. Zarurile de aparare diminueaza tendinta de a calcula atacurile, in timp ce quest-uri (misiuni) mai scurte cu o multime de puncte de oprire naturale fac din Descent un joc dorit chiar si de grupurile de jucatori foarte ocupate. In plus, deoarece toate statisticile necesare, conditiile si efectele sunt tiparite pe carti, vei putea lasa regulamentul in cutie.

Favoritii tai vechi asteapta

Doriti sa transferati eroii dumneavoastra preferati si monstrii din colectia Descent existenta? Kitul de conversie din The Descent: Journeys in the Dark Second Edition include tot ce aveti nevoie.
Alaturi de cartile compatibile cu editia a doua pentru fiecare monstru sau erou produs vreodata (incluzand si eroii promotionali!), acest kit de conversie convenabil este un instrument indispensabil.

Deci, daca doresti sa duci colectia Descent extinsa pe noi aventuri sau ai un erou preferat pe care il alegi de fiecare data, esti acoperit!