In acest an, finala Campionatului National Colonistii din Catan 2014 va avea loc in cadrul unui eveniment mai amplu, “Catan si prietenii”. Acesta se va desfasura tot in Brasov, la Cercul Militar, in weekend-ul 15-16 noiembrie 2014.

Sambata, 15.11.2014, vor avea loc 4 runde de calificari, iar Duminica, 16.11.2014, se vor juca 4 semifinale (o singura runda). Finala se va juca intre cei 4 castigatori ai semifinalelor. Acesta este sistemul de joc practicat si la Campionatul Mondial Catan.

Partenerii evenimentului “Catan si prietenii” organizat de Ideal Board Games (producatorul seriei Colonistii din Catan) sunt: Lex Games, Cercul Militar Brasov, Mirakolix, Ceainaria Ceai et caetera.

Pe langa finala Campionatului National Colonistii din Catan 2014, vor avea loc si demonstratii cu cele mai noi jocuri aparute in limba romana! In fiecare zi se vor organiza tombole cu premii in jocuri pentru toti participantii la eveniment. Pe parcursul celor doua zile, intrarea va fi gratuita.   Mult succes participantilor!


Catan si prietenii finala Campionatului National Colonistii din Catan 2014