In spitale abandonate, laboratoare secrete si celule uitate, oamenii de stiinta conduc experimente decadente ce vor trage umanitatea pe marginul abisului. Un singur grup mic de anchetatori poate sa descopere adevarul si sa puna capat acestor comploturi inainte sa fie prea tarziu…

Cei de la Fantasy Flight Games  au anuntat lansarea extensiei Forbidden Alchemy ce adauga mai mult mister si oroare experientei tale cu jocul de societate Mansions of Madness. Aceasta extensie noua aduce jucatorilor noi anchetatori, precum si carti de Trauma, Mythos si Lupta pentru a fi folosite in orice poveste.

Forbidden Alchemy include si 3 povestiri noi in care anchetatorii vor descoperi camere noi, monstri, articole, indicii, incuietori si obstacole. Incearca sa rezolvi noile puzzle-uri Alchemy daca ai curaj. Dar ai grija, efectele secundare pot fi mortale!

Anchetatori noi, provocari noi

Forbidden Alchemy aduce 4 anchetatori noi in povestirile tale terifiante. Cameramanul Darrell Simmons nu este strain de intamplarile ciudate ce se petrec in Arkham, iar indemanaticul doctor chirurg Doctor Vincent Lee aduce mainile sale sigure in aventurile tale. Intre timp, experimentatul iluzionist aspira la marile puteri Arcane, iar psihologul Carolyn Fern isi bazeaza operele pe eforturile stiintifice si rationale. Cu ale sale caratere, abilitati si echipamente, Forbidden Alchemy imbunatateste rejucabilitatea deja existenta in Mansions of Madness.

Extensia Forbidden Alchemy vine cu 3 scenarii inspaimantatoare despre 3 descoperiri stiintifice ce nu au mers asa cum trebuia.

In “Return of the Reanimator“, anchetatorii au misiunea de a intra intr-un conac infestat cu paraziti sa caute ramasitele doctorului Doctor Herbert West, un om de stiinta ale carui experimente legendare legate de reanimare au dus la moartea sa prematura.

Yellow Matter” spune povestea sumbra a cercetarilor asupra fiintelor extraterestre. Dar cine este cel care face experientele si pe cine sunt facute acestea mai exact?

In sfarsit, “Lost in Time and Space” duce experienta ta cu ta Mansions of Madness pe noi culmi naucitoare alaturi de introducerea calatoriei in timp! Calatoreste inapoi la mijlocul secolului 19 sau mergi inainte la mijlocul secolului 21 pentru a cauta adevarul ce se afla in spatele unor dispozitive ciudate si periculoase.

Ai grija de sanatateata mintala

Cu 4 anchetatori inteligenti noi, 2 tipuri infricosatoare de monstri, aproape de 250 de carti noi, 40 de token-uri si 6 jetoane de harta detaliate, Forbidden Alchemy vine cu o multime de imbunatatiri pentru experienta ta din Mansions of Madness.