Pentru ca europenii au Essen, nu se putea ca americanii sa ramana in urma, asa ca, au si ei un eveniment dedicat jocurilor de societate: Gen Con Indy.

Sub sloganul “The best four days in gaming”, pentru 4 zile in fiecare an, toate firmele importante din industria jocurilor se intalnesc in Indianapolis, Indiana.

Despre eveniment

De mai bine de 40 de ani, Gen Con Indy a stabilit tendinte si a realizat noi recorduri. Anul trecut, in 2009, au participat mai mult de 28.000 de vizitatori. Cel mai mare neajuns al acestui festival este chiar faptul ca sunt foarte multe lucruri de facut, de vazut, de experimentat. Te poti pierde cu usurinta in fantastica arta expozitionala.

Poti vedea costumatii tematice incredibile, sau mai bine, le poti purta chiar tu. Aici ai sansa de a-i intalnii pe cei care dau tonul in industria jocurilor, poti vedea cele mai noi jocuri,sau cele mai noi versiuni ce n-au fost inca lansate pe piata.

Despre locatie

Acest eveniment se desfasoara in Indianapolis, Indiana, SUA. Mai jos aveti adresa exacta si o poza cu locatia evenimentului.

Indiana Convention Center & Lucas Oil Stadium
100 South Capitol Ave.
Indianapolis, Indiana 46225

Sursa poze si articol: Gen Con Indy