Tabara de vara a FRGO va avea loc anul acesta intre 24 iunie si 1 iulie, in Mangalia, hotel President, 4 stele (acelasi ca si anul trecut). Hotelul este situat chiar pe faleza, la doi pasi de plaja.

Sunt invitati jucatorii de Go romani, legitimati la cluburile afiliate FRGO, familiile si insotitorii acestora (chiar daca nu joaca Go) precum si oaspeti din strainatate.
Ne vom bucura, pe langa prezenta celor mai puternici jucatori romani ce-si vor disputa titlul de Campion al Romaniei, de un invitat surpriza: Kitano Ryo 7 Dan pro, un vechi prieten al Romaniei.

Vor avea loc urmatoarele concursuri: Finala Campionatului National individual, Campionatul National de Go Rapid si un concurs Open. Programul concursurilor se gaseste in fisierul atasat.

In paralel cu aceste competitii, vor avea loc sesiuni de pregatire a loturilor nationale dar si partide simultan, lectii si comentarii de partide pentru jucatorii de Go prezenti, sustinute de Kitano Ryo Sensei, 7 Dan pro si Catalin Taranu Sensei, 5 Dan pro. Programul acestor sesiuni de pregatire se gaseste, de asemenea, in fisierul atasat.

Pretul unei nopti la hotel President este de 50lei/persoana in camera cu 2 paturi, fara mic dejun. Pentru pranz si cina, vom primi o oferta in functie de numarul celor ce doresc sa serveasca masa la hotel. Ni s-a promis un pret foarte bun, dar aceasta oferta va fi definitivata la o data apropiata de inceputul taberei.

Taxa de participare la toate activitatile taberei de Go este de 100 lei pentru adulti si 50 lei pentru copii. Aceasta include inscrierea la partidele jucate simultan, participarea la lectiile la tabla de demonstratii si dreptul de joc la Concursurile Open si Campionatul National de Go Rapid. Pentru rezervarile facute pana in data de 23 martie, beneficiati de o reducere de 50% la taxa de participare.

Rezervarile se fac la adresa: secretariatfrgo@gmail.com, pretul de cazare de mai sus fiind valabil pana la data de 23 martie 2012. Pentru rezervarile facute dupa data de 23 martie, pretul cazarii va creste cu 10%, la 55lei/persoana/noapte in camera cu doua paturi.

Va rugam ca, odata cu rezervarea, sa achitati un avans de 20% din costul total al cazarii, prin transfer bancar in contul:

Banca Comerciala Romana
Sucursala Bucuresti Lipscani
Cont Lei, IBAN: RO88RNCB0090000558900003

Beneficiar: Federatia Romana de GO
Calea Piscului 10
Sector 4, Bucuresti
Cod fiscal: 4203580

Detalii suplimentare se pot obtine prin email la adresa secretariatfrgo@gmail.com

sursa