First published on BoardgameNews.com – Husch Husch Kleine Hexe

Husch Husch Kleine Hexe este un joc de memorie foarte simplu pentru cele mai mici vrajitoare. Cinci palarii sunt plasate la linia de start pe tabla de joc, cu cate una din cele cinci piese colorate sub fiecare palarie.

La randul sau, un jucator da cu zarul; daca arata o culoare, jucatorul poate ridica o palarie pentru a vedea daca a tinut minte sub care palarie se afla piesa de acea culoare. In cazul in care jucatorul are dreptate, el muta cu un spatiu palaria impreuna cu piesa ascunsa sub ea. Apoi da din nou cu zarul, si acest proces se repeta pana cand fie nu mai ghiceste unde se afla piesa de culoarea inducata de zar, fie zarul arata o sageata dubla.

In primul caz, randul sau se termina si se trece la urmatorul jucator; in al doilea caz, el schimba intre ele doua palarii, mutand in acelasi timp si piesele ascunse sub ele. Apoi urmatorul jucator este la rand. Fii primul jucator care muta o palarie pe spatiul final de pe tabla de joc si ai castigat.

Retineti ca aceasta este o noua editie a unui joc lansat anterior sub aceeasi denumire de FX Schmid and Ravensburger.

Jocul de societate Husch Husch Kleine Hexe este realizat de designerul Meister Heinz, este un joc pentru 2-6 jucatori si are o durata de joc estimata de 15 minute.