M-am decis sa scriu acest post pentru a va determina sa comentati. Vad din Statistici ca sunt mai multi vizitatori care nu au curajul, nu vor, nu le place sa comenteze.

Comentariile aparute pe blog pana acum au adus corectii asupra celor sustinute si prezentate aici, informatii complementare si mai ales alte informatii la care noi nu am avut acces (ma refer aici la board game-urile netestate/jucate).

Mai mult, acum cateva saptamani, datorita unor comentarii lasate pe aici, am intrat in conversatie cu Andrei Filip in fata caruia ma inclin. Scrie niste review-uri savuroase, consistente si foarte detaliate.

Alt om care ne-a delectat cu posturile sale este Mr_romiq, posturi exceptionale despre Stracraft, Arkham Horror si cu promisiune pentru un post despre Memoir 44′. Sunt inca dator sa ne vedem la o bere 🙂 !

Alti saci de multumiri merg pentru cei care si-au dat acordul sa le postez traducerile realizate pentru diferite board game-uri: Razvan Irimia, Daniel Hotean, Claudiu Tiberiu Apostol, Terry. (sper ca nu am uitat pe cineva! 😀 )

Acceptul lor mi-a oferit confirmarea faptului ca miscarea Board Games are viitor si in Romania.

Alte comentarii incurajatoare au venit de la Marius, cartabosul rosu, Mircea Pauca, mircea, C4U, Tom, adi, alexx, eugen.

DE CE ACEST POST???

Vreau sa vad cati ne citesc, ce parere au despre ce postam aici si mai ales daca este util. Feedback-ul de la voi este important pentru evolutia acestui blog, pentru dezvoltarea si continuitatea lui. Lasa un comentariu aici, chiar si un salut sau o incurajare! Iar daca ai downloadat un regulament tradus, meritam si noi un multumesc ?

Va multumesc!
Costy