Dragons of Tarkir-Eveniment Tarkir Dragonfury

In acest weekend, 21-22 martie 2015, va debuta cel de-al treilea set, si ultimul, din block-ul Khans of TarkirDragons of Tarkir.

Pasionatii de Magic: The Gathering care vor participa la evenimentele organizate de magazinele/salile de jocuri din orasele lor (sau din imprejurimi), vor avea de ales din 5 pachete speciale, fiecare corespunzand unui anumit clan: Dromoka, Kolaghan, Ojutai, Silumgar si Atarka.

Mai multe detalii despre mecanicile pe care este construit fiecare clan gasiti aici.

La fel ca la setul precendent, Fate Reforged, jucatorilor ce vor participa la PreRelease li s-a pregatit o surpriza, Tarkir Dragonfury, fiecare jucator putand sa castige carti speciale in timpul evenimentului.

Cum veti putea castiga aceste carti speciale? Dan Barrett, managerul pe Europa al comunitatii de jucatori Magic: The Gathering ne explica in materialul video de mai jos (in limba engleza):Lista oficiala a tuturor celor 264 de carti prezente in setul Dragons of Tarkir o gasiti aici.

Eu cred ca voi merge pe clanul Dromoka, sau cine stie, poate pe ceva mai rapid, Kolaghan. Oricum, dragoni sa fie! Multi si rai! 🙂